VELKOMMEN 2018-03-16T12:14:55+00:00

Mona Camilla har i over 20 år arbejdet professionelt med transformation,

Hun har fundet sit virke og talent igennem psykologiske bevidsthedstræning.

“Fremtiden kræver mennesker, der dedikerer sit liv til at skabe mere af det gode og vælger at drive lederskabet ud over det sædvanlige”.

Mona Camilla er forud sin tid, et fremtidens menneske, og har selv gået igennem utallige transformationsprocesser for at kunne støtte andre igennem disse processer, der kræves for at styrke intuitionen og blive til et stærkere, modigere menneske, der bruger sine intelligenser optimalt. 

I disse tider, findes der meget angst og frygt for livet i sig selv. Det er forståeligt og det kræver et enormt stort mod og enorm styrke at stå fast og være vedholdende i, at leve et værdigt liv. Den styrke og det mod har Mona Camilla og hun vil utroligt gerne dele ud af både sit mod og sin styrke til sine medmennesker. Livet kræver balance igennem personligheden i samarbejdet med krop og sind, så sjælen kan få lov til stråle igennem med sin mission, passion og kreativitet. Jo mere klar tankerne viser sig, jo større afklaring, kan der opnås i den dagligdagen og med det mere tid til skabe og manifesterer et bedre liv.

En af hendes styrker er, at hun har haft flere karrierforløb, i både offentlige og private virksomheder, hvor der er samlet en hel del viden og erfaring, som har udmøntet sig i værdifuld visdom.

En anden af hendes styrker er, at hun har erkendt, at for blive et helt menneske, og kunne trives, må vi anerkende vores sjæl og trække dybe åndedrag. De to medier kan hjælpe os med heale vores sår, afbalancere og hjælpe os med skabe det liv, vi ønsker.

En tredje af hendes styrker er, at hun bliver anerkendt for sin måde at leve mit liv på. Hun har altid søgt frihed til være den, hun er, og fulgt sit hjerte. Hendes omdrejningspunkt har altid været at opnå værdighed i eksistensen som menneske på jord, fordi hendes udsagn er, at vi som mennesker har fået livet på betingelse af, at leve livet fuldt ud i ansvarlighed for konsekvenserne af vores handlinger.

Mona Camilla har selv gennemlevet mangfoldige forvandlingsprocesser på godt og ondt, er seer, hvilket vil komme til gavn i dialoger og strategier.

CV: Militæruddannet, politiuddannet, lederuddannet, leder i pædagogisk fagområde, konsulent i psykiatrien, bodyguard, kinesiolog, stresskonsulent, massør, hundefører, mor og mormor.

MO: +60188133