Meningsfulde tilfældigheder

Meningsfulde tilfældigheder sker, når situationer opnår, uden du kan forklare det. Det kan opleves nærmest magisk. Det sker som regel, når du er i flow og åben overfor at alt kan ske. Det er en speciel sindstilstand og det kan vi opnå meget mere af, hvis vi vil.

Det er lidt som en symfoni, som også kan sammenlignes med synergieffekt med god vilje. At skabe synergi mellem profession, personlighed og den private del af dig er væsentlig. Samspillet mellem intellektet og intelligenserne gør, at du bliver i stand til skabe dit eget liv, mærke din eksistens og nå ind til din essens, din sjæl og få den kreative del med, din mission og passion.

Du må være villig til forandring og styrke din vitalitet igennem sund levevis på alle fronter i dit liv. Du må åbne dig for det ukendte! Tænk sådan her. Hvis du er mere negativ end positiv, kan du også ændre det til være mere positiv end negativ. Det er dit valg og dit mindset. Hvad vil du? Hvad du end vælger, er der altid konsekvenser efter et valg.

Konsekvenser af valg må altid tages med en ophøjet ro, da de er effekter af dine handlinger og de kan derfor altid forandres, hvis villigheden er der til forandre og handle på ny.

2018-03-17T08:18:10+00:00

Leave A Comment